Fiona en Pieter


Wij (Fiona, 1961 en Pieter, 1957) hebben ons eind 1980 gevestigd in een oud boerderijtje te Opperdoes. Na jaren van opknappen en investeren genieten we nu iedere dag van onze natuurlijke parktuin en ruime woning.

Nadat de kinderen waren uitgevlogen was de (voor hen ingerichte) ruimte boven de garage nog maar zelden in gebruik. De ruimte beneden kwam ook vrij omdat Pieter stopte met zijn deeltijdpraktijk voor sport- en massagetherapie . Fiona haar droom om vakantiestudio’s te gaan verhuren konden gerealiseerd worden!  Ze  heeft veel plezier in het contact met de gasten en het verzorgen van schone en gezellige studio’s.

In onze eigen vakanties gaan we met de auto en tent op pad. Tijdens die reizen leggen we veel kilometers af. We trekken dan van de ene camping naar de andere, zodat we zo veel mogelijk van het land ervaren.  Zo hebben we Portugal, Wales en Ierland bezocht, de jaren daarvoor zijn we in Tsjechië, Zweden, Duitsland, Denemarken, Engeland en Schotland geweest .

Sinds 2018 hebben we een blokhut in Vila Nova de Poiares (Portugal) waar we enkele keren per jaar vertoeven.

Waarom ‘blijflopen.nl’?

Pieters praktijk had natuurlijk een website nodig en hiervoor werd toentertijd voor de veelzeggende naam ‘Blijflopen‘ gekozen. Om diverse redenen hebben we er voor gekozen deze URL te handhaven en alleen de inhoud van de site aan te passen.

Pieter (hieronder in het blauwe shirt) is nog steeds een vervend wedstrijdloper bij Atletiekvereniging Hollandia te Hoorn.